Anlægning af græsplæne/rullegræs i Kalundborg

Anlægning af græsplæne i Kalundborg & omegn 

Drømmer du om, at få en ny flot græsplæne? 
Så tilbyder vi både såning af græsplæne og rullegræs for private, erhverv og kommuner i Kalundborg, Holdbæk, Slagelse og resten af Vestsjælland. 

Græsplænen er et naturligt samlingspunkt, hvor man både kan nyde afslapning, et spil fodbold, en runde golf og meget andet. Der stilles høje krav til græsplæner og derfor er det vigtigt, at den er flot, men også fungerer helt optimalt. 

Vi kan være behjælpelige med at anlægge nye kvalitets græsplæner, f.eks. i forbindelse med et nybyg, eller hvis den eksisterende skal lægges om. Uanset om det er en mindre eller større opgave, så sørger vi for, at du får et flot og holdbart resultat, som du kan være glad for i mange år frem. 

Som anlægsgartnere, kan vi også være behjælpelige med komplette haveanlæg til nybyggeri, belægning, beplantning og meget mere.

                                                                        Indhent Et Tilbud

Få lagt en ny græsplæne 

Når der skal anlægges ny græsplæne, er der ting man skal være særligt opmærksom på, og det er jordbundsforholdene. Græsset skal kunne dræne grunden og beskytte huset, hvilket kræver faglig viden og ekspertise, så du ikke risikerer at få en græsplæne, der ikke kan holde sig tør. 
Hos Hersing’s Anlæg udfører vi grundige undersøgelser og analyser af forholdene, for sikre  at du får det bedste resultat. 

Det optimale tidspunkt at få ny græsplæne er i foråret, hvor jorden er fugtig og der er mindst mulighed for tørke. 

Pris på anlægning af græsplæne 

Prisen er baseret på en græsplæne der er plan, med frie adgangsforhold for maskiner og som ikke skal terrænreguleres. Hvis forudsætningerne er rigtige, kan du roligt regne med prisen. Vi giver altid gode og fair priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af service og arbejde. 
Ønsker du at få en mere konkret pris, er du velkommen til at angive et antal kvadratmeter, hvorpå der skal sås græs eller lægges rullegræs.

Ny græsplæne - Få et tilbud i dag

Vil du gerne vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne relevant rådgivning og et godt tilbud.
Du kan ringe på telefon 40 83 19 27 eller sende en mail til mmhersing@yahoo.com 

 

Indhent tilbud her
Få et svar indenfor 24 timer

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag08.00 – 16.00
  • Fredag08.00 – 14.00