Har du brug for beskæring af træer eller buske på din grund? Så kan vi hos Hersing’s Anlæg hjælpe dig, med at beskære alle typer af træer og buske professionelt, så de holder sig flotte, sunde og raske. 

Vi kører for private og erhverv i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og omkringliggende områder på Sjælland. 

Korrekt beskæring af træer og buske 

Korrekt beskæring og vedligeholdelse af træer og buske, kan sikre dig en flot have med en sund, smuk og velformet vækst - og ved frugttræer, kan beskæring endda resultere i større og bedre frugter.
Ønsker du at få mere lys i haven? Så kan beskæring også give dig mere luft og lys i haven, hvis træerne eller buskene de er blevet for store.

Vi kan også udføre topkapning, hækklipning, beskæring af både træer, buske, ukrudt og højt græs - og skal du have fjernet hele træer, så kan vi også effektivt og fjerne hele stubben samt rødderne.

Indhent et tilbud

Hvornår skal man beskære træer?

Der er meget forskelligt, hvornår man bør beskære. Alt efter om det bare er en trimning, eller om der er tale om et problem der gør, at det er nødvendigt at beskære træet. 

Nødvendige beskæringer

Der kan være situationer, hvor det kan være nødvendigt at beskære træer. Det kan være i forbindelse med knækkede grene, eller grene der sidder for tæt og gnider sig op af hinanden Men det kan også være træer, der ender med at være i vejen for huse, bygninger m.v. 

Sommerbeskæringer 

Sommermånederne er de bedste årstider for beskæring, i forhold til træernes og buskenes trivsel. De bedste måneder er fra omkring 1. juni til midt september, da træet på det tidspunkt har opsamlet en masse energi, og stadig er i fuld aktivitet. 

Beskæring af frugttræer

Frugttræer skal ikke beskæres for ofte, da sårene fra beskæringen kan svække træet, og kan fremme dannelsen af vanris. Men når de skal, er det optimale tidspunkt om sommeren mellem juli og midt september, hvor træerne har mest kraft og saft til at hele hurtigt. Dog med undtagelse af ahorn, vin og valnød, der bør beskæres i oktober-november månederne.  
De første par år efter frugttræet er udplantet, beskæres det for at få den ønskede form. Derefter bør træet beskæres for vedligeholdelse, så det holder sig sundt og frugtbart. 

Få en professionel til at udføre beskæring af træer og buske

Når større træer skal beskæres, skal man være meget opmærksom og påpasselig. Det kan være en farlig situation, der kan være svær at styre, hvis det ikke bliver gjort korrekt, og kan i værste fald risikere i personskade eller skade på bygninger. 
Hos Hersing’s Anlæg har vi mange års erfaring, og kan på forsvarligt vis beskære træerne sikkert og effektivt. 

Las os hjælpe med at beskære dine træer eller buske

Vi befinder os i Kalundborg, men kan også være behjælpelige med beskæring af buske og træer, samt topkapning i Holdbæk, Slagelse og resten af Vestsjælland. 
Kontakt os i dag - vi giver gerne kompetent vejledning, eller et helt uforpligtende og skarpt tilbud. Du er velkommen til at ringe på  telefon 40 83 19 27, send en e-mail til mmhersing@yahoo.com eller få et tilbud her

Kontakt os allerede i dag

beskaering-af-traer-og-buske-sjaelland-kalundborg-holbaek-roskilde