BLOG2019-09-12T13:17:54+00:00

SENESTE NYHEDER

Træfældning Kalundborg

oktober 15th, 2017|

Træfældning Kalundborg igen ! Så blev Hersing's Anlæg færdig med have vedligeholdelse og træfældning hos en glad kunde i Kalundborg. Træfældning Kalundborg Det er ikke altid lige nemt at fælde et træ. Ikke fordi nogle træer er mere besværlige at fælde, men fordi træerne til tider er omringet af drivhuse, carports og lignende. I disse tilfælde skal man som træfælder være mere forsigtig, så en tung gren – eller selve træet – ikke ødelægger noget værdifuldt på vej ned. Heldigvis har vi hos Hersing's anlæg det helt rigtige udstyr til alle tænkelige træfældningposgaver. Vi benytter både lift, kran og tovbaner til at sikre din ejendom mod tunge grene og stammer. Du behøver altså ikke sove med ét øje åbent, dagen inden træet skal fældes – vi har 100% styr på proceduren.

Vedligeholdelse af have i Kalundborg

oktober 13th, 2017|

Vedligeholdelse af have i Kalundborg ! Så vi atter igang med Vedligeholdelse af have i Kalundborg. Vedligeholdelse af have i Kalundborg Det kan kræve meget tid og overskud at passe og pleje et udeareal. Græsset skal slås, der skal fjernes ukrudt og klippes hæk. Hvis man gerne vil have en pæn og ryddelig have, kræver det mange timer om måneden. Hos Hersing's anlæg tilbyder vi professionel havehjælp i form af haveservice til attraktive priser i Kalundborg og omegn.

Topkapning Kalundborg

oktober 11th, 2017|

Her har vi udført topkapning i Kalundborg. Der kan være forskellige grunde til, at man ved fældning af et træ vælger ikke blot at fælde det i hel længde, men kappe dele eller hele kronen af, inden man fælder den nederste del. Topkapning Kalundborg Det kan være, træet står placeret således, at man ikke kan få det ned i et stykke uden at skade omgivelserne – det være sig bygningerne, installationer, andre værdifulde træer eller beplantninger. Lige sådan kan det være, at selve træet har så stor vedmæssig værdi, at man vil sikre, det kommer ned uden at knække eller splintre i veddet.

Anlægsgartner Kalundborg

oktober 9th, 2017|

Vi er stolte af at være anlægsgartner i Kalundborg. Vi har gennem tiden fået mange fast kunder. Anlægsgartner Kalundborg Som anlægsgartner Kalundborg i udføre vi forskellige anlægsentrepriser, alt lige fra græsslågning, til buskrydning, træfældning, vedligeholdelse af haver, hække klipning, vi arbejder dog også for erhverv og industri og kan håndtere de helt store opgaver, men vi vil også meget gerne klippe fra hansen hæk, bor du i Kalundborg eller omegn, er du sikker på at få et godt tilbud fra din lokale anlægsgartner Kalundborg.

Træfældning Slagelse

oktober 7th, 2017|

Træfældning Slagelse ! Så blev Hersing's Anlæg færdig med have vedligeholdelse og træfældning hos en glad kunde i Kalundborg. Træfældning Slagelse Det er ikke altid lige nemt at fælde et træ. Ikke fordi nogle træer er mere besværlige at fælde, men fordi træerne til tider er omringet af drivhuse, carports og lignende. I disse tilfælde skal man som træfælder være mere forsigtig, så en tung gren – eller selve træet – ikke ødelægger noget værdifuldt på vej ned. Heldigvis har vi hos Hersing's anlæg det helt rigtige udstyr til alle tænkelige træfældningposgaver. Vi benytter både lift, kran og tovbaner til at sikre din ejendom mod tunge grene og stammer. Du behøver altså ikke sove med ét øje åbent, dagen inden træet skal fældes – vi har 100% styr på proceduren. Skal du have udført Træfældning i Slagelse, så kontakt os.