Hersing’s Anlæg løser alle typer opgaver, når det gælder fjernelse og beskæring af buske, træer, ukrudt og højt græs.

Er der træer eller buske, der helt skal fjernes, har vi erfaringen til at klare opgaven på forsvarlig vis. På samme måde fjerner vi effektivt stubbe og rødder.

En korrekt beskæring af havens buske og træer sikrer en smuk, sund og velformet vækst. Har I frugttræer, kan beskæringen resultere i større og bedre frugter. Der er med andre ord mange gode grunde til at beskære professionelt og effektivt.

Buskrydning udført af professionelle

Hvis du har et område der er vokset dig over hovedet, og har brug for professionel hjælp til at få styr på din have igen, så kan Hersing’s anlæg hjælp dig med at, få en smuk have igen.

Vi kan både hjælpe med vild bevoksning samt mindre opgaver såsom trimning af buske, frugttræer, fældning af træer mm.

Uanset hvilken form for buskrydning du har brug for, så kan vores dygtige medarbejdere løse din opgave. Vi står derfor altid klar med råd og vejledning til hvordan din opgave bliver løst bedst muligt så du bliver tilfreds med resultatet.

Det kan i de fleste tilfælde være en god idé at, få hjælp til buskrydning af en professionel, da det kan være et stort arbejde at stå med alene, du skal derfor aldrig tøve med at give os et kald - vi står nemlig altid klar til at vejlede og rådgive vores kunder bedst muligt.

Kontakt Hersing’s Anlæg og få et tilbud på buskrydning

Har du brug for professionel buskrydning? Så er du kommet det rette sted, for hos Hersing’s anlæg er vi professionelle i buskrydning og vores ekspertise står altid til rådighed.

Vi hjælper gerne private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og omkringliggende områder på Sjælland. 

Kontakt os allerede i dag på 40 83 19 27 eller sende en mail til mmhersing@yahoo.com for at høre mere, eller for at få et godt tilbud på buskrydning. 

Kontakt os allerede i dag