Din professionelle gartner i Kalundborg og resten af Vestsjælland

Hersing’s anlæg ønsker at være din foretrukne gartner. Vi henvender os til private og erhverv. Vi holder til i Kalundborg, men kører gerne på hele Vestsjælland.

Så hvis du har brug for hjælp af en professionel til at, få styr på din have, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan være behjælpelige med alt inden for anlægsarbejde, det kan bl.a. være:

Der er ikke de opgaver indenfor anlægsarbejde som vi ikke kan udføre for dig. Med vores mange år på bagen, har vi kompetencerne til at forvandle din have til din drømmehave.

Få din drømmehave

af lokal anlægsgartner Hersing’s anlæg kan hjælpe dig med at få den have du drømmer om. Vi har mange års erfaring med anlæg af have, og kan opfylde dine ønsker om din drømmehave. Der er ikke det anlægsarbejde vi ikke kan udføre.

Vi kan både sørge for beplantninger af blomster, buske og træer. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan din have skal se ud. Når du vælger os som samarbejdspartnere til at få ordnet din have, er du sikret et professionelt resultat og samarbejde, og at vi altid aflevere det udførte resultat til tiden.

Få et tilbud på din drømmehave

Hvis du har specielle ønsker eller andet til hvordan din have skal se ud, så kontakt din foretrukne gartner. Vi rådgiver og vejleder gerne om muligheder for din have, så kontakt os gerne på 40 83 19 27 også tager vi en snak om mulighederne for din have.

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag08.00 – 16.00
  • Fredag08.00 – 14.00