Haveservice i Kalundborg

Professionel haveservice i Kalundborg og resten af Vestsjælland

Hos Hersing’s Anlæg udfører vi enhver form for haveservice for kunder i Kalundborg og på resten af Vestsjælland. Uanset om du har nogle vanskelige buske eller træer der skal beskæres, eller om der skal udføres vedligeholdelse af haven, så kan vi hjælpe dig.

Vi har mere end 20 års erfaring som anlægsgartner på Vestsjælland, og ingen opgaver er for stor, uanset om i er igang med et større parkprojekt. Vi servicere både private og erhverv og det offentlige.

Vi udfører blandt andet:

Vi udføre også belægninger, hegnsætning, støttemure og meget mere. Her er intet umuligt og vi kan nemt forvandle din have til din drømmehave.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor overholder vi altid vores aftaler. Når du vælger os til at varetage jeres haveservice, kan du være sikker på at vi levere solidt håndværk, til aftalte tid og pris.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores haveservice, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi står altid klar med råd og vejledning, samt svar på de spørgsmål du har.

kontakt os på telefon 40 83 19 27 eller e-mail mmhersing@yahoo.com, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent Et Tilbud

Indhent tilbud her
Få et svar indenfor 24 timer

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag08.00 – 16.00
  • Fredag08.00 – 14.00