Klipning af hæk i Kalundborg

Hækklip af kvalitetsbevidst anlægsgartner

Trænger din hæk til en studsning? 
Så lad Hersing’s Anlæg stå for trimning af din hæk - så du kan holde fri og slippe ansvaret. 
Hække kan i sommermånederne vokse sig store, og nogle endda rigtig hurtigt - og dét kan virke uoverskueligt. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, med at trimme hækken efter dine ønsker, så den står knivskarpt og holder sig sund og rask.
Vi er professionelle anlægsgartnere, med over 20 års erfaring og ekspertise indenfor branchen, og vi kan derfor løse stort set alle opgaver indenfor gartnerfaget grundigt og effektivt for private og erhverv. Vi kan også være behjælpelige med beskæring af træer, topkapning, opsætning af hegn og meget mere. 

                                                                       Indhent Et Tilbud

Hvornår skal hækken klippes?

Hvornår hækkene i din have skal klippes, er meget forskelligt alt efter hvilke typer der er tale om. Hækkene vokser nemlig i forskelligt tempo, og derfor er det forskelligt hvor hyppigt de bør klippes.
Når du klipper hække i juni og juli måned, så pas godt på fuglerederne, de er ofte i hækkene og kan være svære at se.

Hække der kan klippes to gange årligt

De hurtigtvoksende hække har godt af, at få to studsninger årligt i juni omkring sankt hans,  og igen i august senest september måned. Skuddene på hækken skal nemlig gerne have tid til, at modne inden vintermånederne går i gang.
En hurtigvoksende hæk kan eksempelvis være:
Tjørn
Bøg
Naur
Fejdribs
Avnbøg 
Liguster

Hække der kan klippes én gang årligt

Kan hækkene nøjes med, eller vil du gerne undgå at klippe mere end én gang årligt, så anbefaler vi at gøre det i juli-august måned. Det er det rette tidspunkt, fordi væksten næsten er afsluttet, men der stadig er lidt ny vækst til at gøre hækken flot efter klipning. 
Nogle typer som thuja og taks, må dog ikke klippes mere end én gang årligt, hvilket er bedst at gøre i april og maj måned - det er dog også muligt at klippe dem i august. 

Pris på hækklipning

Hvad koster det at få sin hæk klippet? Det er forskelligt og varierer alt efter hvor stor den er, samt hvilken type hæk der er tale om. Vi tilbyder dog altid rigtig gode priser, uden at gå på kompromis med kvalitet af arbejdet eller servicen. 

Få et tilbud på hækklipning i dag 

Står du og mangler en anlægningsgartner i Kalundborg, Holdbæk, Slagelse eller et andet sted i Vestsjælland? Så er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi giver gerne kompetent rådgivning og vejledning, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på telefon 40 83 19 27 eller send en e-mail til mmhersing@yahoo.com.

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Fredag08.00 – 18.00
  • Lørdag09.00 – 15.00