Topkapning i Kalundborg

Sikker og effektiv topkapning

Skal du have fældet eller beskåret et eller flere træer i haven?

Så er vi hos Hersing's Anlæg klar til at hjælpe dig. Vii udfører professionel topkapning for private, erhverv samt kommuner i Kalundborg og på resten af Sjælland.

Med mange års erfaring og ekspertise indenfor både træfældning, havearbejde og naturpleje, kan vi hjælpe dig med sikker og korrekt udførelse af topkapning, beskæringer af træer og buske, hækklipning og meget mere.

                                                                          Indhent Et Tilbud

Hvordan foregår topkapning?

Ved topkapning kan vi lave en delvis beskæring, eller fælde hele træet samt fjerne stub og rødder. Når vi udfører topkapning, klatrer vi op i kronen og skærer træet ned i sektioner, hvis der f.eks. ikke er plads til, at fælde træet ved roden.

Store grene kan forvolde skade på bede og buske, når de rammer jorden. Derfor tages grene ned med nedfiring, så vi kan kontrollere grenene ved hjælp af reb.

Befinder træets krone sig over et hus eller en bygning, så kan vi via en rebbane teknik nedfire stammestykker og store grene.

Derfor bør du få en professionel til at topkappe dine træer

Topkapning er i mange tilfælde en vanskelig og farlig opgave, og derfor anbefaler vi at få en professionel til at gøre arbejdet. Vi har mange års erfaring fra branchen, og med de rette teknikker og udstyr til jobbet, kan vi sikkert kan fjerne delvise grene, eller hele træer på din grund.

Vores folk er meget dygtige, og arbejder altid med præcision og omhu, så du sikre dig et flot resultat.

Få et godt tilbud på topkapning i Kalundborg og omegn

Har du et eller flere træer, der skal topkappes eller beskæres? Så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den løsning der passer dig bedst. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og kompetent vejledning.

Du kan indhente et tilbud her, ringe på telefon 40 83 19 27 eller sende en mail til mmhersing@yahoo.com

Indhent tilbud her
Få et svar indenfor 24 timer

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag08.00 – 16.00
  • Fredag08.00 – 14.00