Skal du have fældet eller beskåret et eller flere træer i haven? Så er vi hos Hersing's Anlæg klar til at hjælpe dig. Vi udfører professionel topkapning for private, erhverv samt kommuner i Kalundborg, Holbæk, Roksilde og resten af Sjælland (dog ikke indre København).

Med mange års erfaring og ekspertise indenfor både træfældning og naturpleje, kan vi hjælpe dig med sikker og korrekt udførelse af topkapning, beskæringer af træer og buskehækklipning og meget mere.

Indhent et tilbud

Hvordan foregår topkapning?

Ved topkapning kan vi lave en delvis beskæring, eller fælde hele træet samt fjerne stub og rødder. Når vi udfører topkapning, klatrer vi op i kronen og skærer træet ned i sektioner, hvis der f.eks. ikke er plads til, at fælde træet ved roden.

Store grene kan forvolde skade på bede og buske, når de rammer jorden. Derfor tages grene ned med nedfiring, så vi kan kontrollere grenene ved hjælp af reb.

Befinder træets krone sig over et hus eller en bygning, så kan vi via en rebbane teknik nedfire stammestykker og store grene.

Derfor bør du få en professionel til at topkappe dine træer

Topkapning er i mange tilfælde en vanskelig og farlig opgave, og derfor anbefaler vi at få en professionel til at gøre arbejdet. Vi har mange års erfaring fra branchen, og med de rette teknikker og udstyr til jobbet, kan vi sikkert kan fjerne delvise grene, eller hele træer på din grund.

Vores folk er meget dygtige, og arbejder altid med præcision og omhu, så du sikre dig et flot resultat.

Ring og få et godt tilbud på topkapning allerede i dag

Har du et eller flere træer, der skal topkappes eller beskæres? Så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den løsning der passer dig bedst. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og kompetent vejledning.

Du kan indhente et tilbud her, ringe på telefon 40 83 19 27 eller sende en mail til mmhersing@yahoo.com