Træfældning i Kalundborg & omegn

Professionel og sikker træfældning På hele Vestsjælland 

Hersing’s Anlæg tilbyder sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske i Kalundborg og på resten af Vestsjælland.

Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som fx hælder ind over hus eller udover el-ledninger. Ved træfældning tager vi hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet.

Hos Hersing’s Anlæg bruger vi moderne klatreteknikker eller lift, afhængig af pladsen til rådighed og sikkerheden. Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Se tidligere udført arbejde

Indhent et tilbud på træfældning

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med træfældning på hele Vestsjælland, og vi sætter naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Har vi fanget din interesse, eller kunne du tænke dig at høre mere omkring vores ydelser? Så kontakt os på telefon 40 83 19 27 eller e-mail mmhersing@yahoo.com for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Indhent Et Tilbud

Indhent tilbud her
Få et svar indenfor 24 timer

Firmainfo

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag08.00 – 16.00
  • Fredag08.00 – 14.00