Er du på udkig efter en pålidelig samarbejdspartner til træfældning? Hos Hersing’s Anlæg tilbyder sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske i Kalundborg, Holbæk, Roskilde og omkringliggende områder på Sjælland. 

Vi har mange års erfaring med at fælde træer sikkert og effektivt, og har det rette udstyr til træfældning af vanskelige træer, som f.eks. hælder ind over hus eller udover el-ledninger mv. Ved hver opgave tager vi naturligvis hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet, så fældningen ikke forårsager skader. 

Hos Hersing’s Anlæg bruger vi moderne klatreteknikker eller lifte, alt afhængig af hvordan pladsen er omkring træet og for sikkerheden. Efter træfældning tilbyder vi at skære træet op til brænde, eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Se tidligere udført arbejde

Hvad koster træfældning?

Prisen på at få udført træfældning varierer fra opgave til opgave, og afhænger som udgangspunkt af omfanget af projektet. Nogle af de parametre der kan påvirke prisen er: 

  • Hvor mange træer der skal fældes
  • Hvor store/høje er træerne
  • Er der særlige udfordringer som har betydning for fældningen, f.eks. placeringen eller omgivelserne
  • Skal træet bortskaffes, skæres til brænde eller andet 

Er du interesseret i at få et uforpligtende, så kontakt os allerede i dag og hør mere. Uanset opgaven ønsker vi altid at give vores kunder den bedste løsning, hvilket også indebærer gode priser. 

Ring i dag hvis du har brug for træfældning 

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med træfældning rundt omkring på Sjælland, og vi sætter naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Har vi fanget din interesse, eller kunne du tænke dig at høre mere omkring vores ydelser? Så kontakt os på telefon 40 83 19 27 eller mail mmhersing@yahoo.com for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Indhent et tilbud

traefaeldning