En terrasse er et fantastisk supplement til både have og bolig og et helt naturligt samlingspunkt, hvor gode stunder kan deles i eget selskab eller med venner og familie.

Hersing’s Anlæg er eksperter i sten- og flisebelægning, og arbejder dagligt med en bred vifte af stentyper, når der blandt andet skal laves nye terrasser, indkørsler eller laves gangstier i haver og parker. Vi kan lave den flise- eller stenterrasse du drømmer om, uanset om du er til en enkel terrasse eller har helt særlige ønsker til designet. 

Skal vi lave din nye terrasse?

Fliseterrasse lagt i Holbæk

Valg af sten og fliser til den nye terrasse

Der findes et utal af muligheder til hvordan man kan lave en flot fliseterrasse, og kun fantasien sætter grænser. Skal det være en hævet fliseterrasse, skal den være firkantet, rund, i niveauer eller med særlig mønster? 

Vi lægger sten og fliser i mange forskellige materialer, farver og stile. Det vigtigste er at finde den rette type, der både passer til boligtypen og den stil du ønsker at skabe. Er du i tvivl om hvilken type belægning der passer bedst, hjælper vi gerne med sparring og inspiration til hvordan den nye terrasse kan laves. Vi rådgiver også omkring hver belægningstype fordele, ulemper og unikke kvaliteter. 

Muligheder inden for terrasse sten

Nogle af de stentyper vi arbejder med er: 

 • Fliser
 • Brosten
 • Chaussesten 
 • Sandsten
 • Granit
 • Granitfliser 
 • Og meget mere

Ønsker du en anden stentype end ovennævnte, er du velkommen til at kontakte os og hør mere. Vi kan lægge terrasser i de fleste stentyper. 

Ny flise terrasse i Slagelse

5 fordele ved at bygge terrassen af sten eller fliser

 • Belægning giver en robust og modstandsdygtig overflade, der kan modstå regn, vind, frost og andre vejrforhold
 • Har en utrolig lang levetid og holder sig flotte
 • Kræver minimal vedligeholdelse og er nem at rengøre 
 • Giver en stabil og sikker overflade 
 • Fås i mange materialer, nuancer og størrelser 

Hvad koster det at få lagt nye fliser til terrasse? 

Den konkrete pris på en fliseterrasse afhænger af, hvad der præcist skal udføres. Prisen afspejles blandt andet af terrassens størrelse og design, og derudover vil materialerne også have en stor betydning for økonomien.

Du er velkommen til at kontakte os for at tage en snak om de ønsker du har til den nye terrasse. Vi står klar med rådgivning og hjælp ift. opbygning, stentyper og de andre spørgsmål der kan opstå, når der skal laves en ny fliseterrasse. Så snart vi ved mere om opgaven, kan vi udarbejde et tilbud på en ny fliseterrasse.

Få en god pris på en ny flot fliseterrasse

Vi lægger stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed i vores tilbud, da vi mener at det er en del af grundstenene for et godt samarbejde. For at kunne levere den bedste kundeoplevelse, stræber vi efter at give så fair og præcise priser som muligt. Det betyder, at der ikke pludselig dukker skjulte tillæg og overraskende gebyrer op. 

I tilfælde af merarbejde, vil vi stadig gøre vores bedste for at opretholde gennemsigtigheden. 
Her vil du allerede, når vi giver dig et tilbud på hovedopgaven, være informeret omkring hvad timeprisen vil være i tilfælde af merarbejde. Dette sikrer at der ikke opstår ubehagelige overraskelser, og at du som kunde kan træffe en beslutning med ro i maven.

Ny terrasse

Skal vi hjælpe med at lave din drømme terrasse i Slagelse og omegn?

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os og tage en snak om mulighederne. Vi kan kontaktes på telefon 40 83 19 27, eller ved at sende en mail til mm@hersingsanlaeg.dk eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kører for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige i Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø og omkringliggende områder på Vestsjælland.

Indhent et tilbud på en ny terrasse