Skal du have opbygget en støttemur i din have? Så kontakt Hersing's Anlæg allerede i dag, og lad os hjælpe dig med en holdbar kvalitetsløsning. 

Vi har mere end 20 års erfaring som anlægsgartner og brolægger, og har gennem tiden opbygget mange forskellige støttemure til private og erhvervskunder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og det gælder både hvad angår vores håndværk og servicen - og derfor er du sikret et resultat i topkvalitet. 

Få et godt tilbud i dag 

opsaetning af stoettemur kalundborgStøttemur er en god løsning til skråninger 

Støttemure er gode til skrånende arealer, hvor der ønskes optimal udnyttelse. Men en støttemur anvendes også til at støtte skråninger i haven så de ikke falder sammen, hvilket også sikrer flotte permanente niveauforskelle i terrænet.
Der kan laves havebede, støttemure samt læmure af betonsten.

Hvis du skal have bygget en støttemur som er højere end 60 cm, anbefaler vi altid at man får professionel hjælp til dette, da det kræver beregninger af hældning, fundament, forankring osv. Som er nogle krav der er nødvendige ved høje mure.
Vi kan uanset om din støttemur er over eller under 60 cm, altid stille vores ekspertise til rådighed.

Hvilke slags sten bruges til opbygning af støttemure?

Vi har et varieret udvalg af plantesten og støttemur systemer, som eksempelvis også kan bruges til afskærmning for støj som dobbelt mure.​
Nogle af de materialer vi ellers kan opbygge støttemure i kan være:

  • Støttemure sten
  • Brosten
  • Natursten
  • Elementer
  • Sandsten
  • Og meget mere

Der kan være mange ting, at tage højde for når man skal have bygget en støttemur. Vi hjælper dig og er med dig hele vejen fra første step i processen, til det færdige resultat står snorlige. Vi står naturligvis også til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, til valg af materialer og meget mere. 

Få et tilbud på opbygning af støttemur

Har du brug for at få opbygget en flot og snorlige støttemur? Så kontakt Hersing’s Anlæg allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med opgaven - sammen finder vi den bedste løsning der opfylder dine ønsker og behov.

Ring allerede i dag på telefon 40 83 19 27 og hør mere, eller få et godt tilbud på en ny flot støttemur. Vi kører for private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Slagelse, Sorø, Ringsted og resten af Sjælland.

Kontakt os for et godt tilbud