Støttemure er gode til skrånende arealer, hvor der ønskes optimal udnyttelse. Men en støttemur anvendes også til at støtte skråninger i haven så de ikke falder sammen, hvilket også sikrer flotte permanente niveauforskelle i terrænet.
Der kan laves havebede, støttemure samt læmure af betonsten.

Hvis du skal have bygget en støttemur som er højere end 60 cm, anbefaler vi altid at man får professionel hjælp til dette, da det kræver beregninger af hældning, fundament, forankring osv. Som er nogle krav der er nødvendige ved høje mure.
Vi kan uanset om din støttemur er over eller under 60 cm, altid stille vores ekspertise til rådighed.

Hvilke slags sten bruges til opbygning af støttemure?

Vi har et varieret udvalg af plantesten og støttemur systemer, som eksempelvis også kan bruges til afskærmning for støj som dobbelt mure.​
Der kan være mange ting at, tage højde for når man skal have bygget en støttemur, og hvis du ikke selv lige kan overskue at stå med det, så er du altid velkommen til at ringe til os, og så finder vi sammen en løsning til dig.

Få et tilbud på opbygning af støttemur

Har du brug for at få opbygget en flot og snorlige støttemur? Så kontakt Hersing’s anlæg allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med opgaven. 

Ring allerede i dag på telefon 40 83 19 27 og hør mere eller få et godt tilbud på din støttemur. Vi kører for private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Slagelse og resten af Sjælland (dog ikke indre København). 

Kontakt os og hør mere

opsaetning-af-stoettemur-kalundborg-roskilde-holbaek-slagelse-sjaelland