Skal du have opbygget en støttemur i din have? Så kontakt Hersing's Anlæg allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at bygge en ny støttemur. 

En støttemur er en effektiv konstruktion, der er designet til at holde jorden på plads og forhindre erosion. De laves for at skabe niveauer og terrasser, hvilket gør det muligt at udnytte skrånende terræn mere effektivt.

Vi opbygger støttemure i brosten, natursten og meget mere alt efter hvilke specifikke ønsker du har. Du er velkommen til kontakte os for at høre mere om hvad vi kan hjælpe med, eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med en ny støttemur?

opsaetning af stoettemur kalundborg

Få mere ud af dine udearealer med en støttemur

Støttemure er utrolig effektive til skrånende arealer, da de giver mulighed for at få optimal udnyttelse af pladsen.

En støttemur anvendes også som støtte til skråninger i haven, så de ikke falder sammen, hvilket både giver sikkerhed, men også flotte permanente niveauforskelle i terrænet.

Vi tilbyder både at lave havebede, støttemure samt læmure af betonsten.

Skal du bygge en støttemur højere end 60 centimeter?

At opføre en støttemur kan synes som en simpel gør-det-selv opgave, men i virkeligheden er det en større opgave at lave en stabil og holdbar mur. En forkert bygget støttemur kan være farlig. Hvis muren kollapser, kan det forårsage skader på ejendom og potentielt skade mennesker. Det er derfor en god idé at få en erfaren fagmand med ind over opgaven, særligt hvis du skal bygge en større støttemur.

Hvis du skal have bygget en støttemur som er højere end 60 cm, anbefaler vi altid at man får professionel hjælp til dette, da det kræver beregninger af hældning, fundament, forankring osv. Som er nogle krav der er nødvendige ved høje mure.

Vi kan naturligvis hjælpe dig, uanset om din støttemur skal være over eller under 60 cm. Vi kan både klare de store og små støttemure. 

Hvilke slags sten bruges til opbygning af støttemure?

Støttemure kan opbygges i forskellige materialer. Vi tilbyder et varieret udvalg af plantesten og støttemur systemer, som eksempelvis også kan bruges til afskærmning for støj og vind, som dobbelt mure.​

Nogle af de materialer vi opbygger støttemure i, er:

  • Støttemure sten
  • Brosten
  • Natursten
  • Elementer
  • Sandsten
  • Og meget mere

Der kan være mange ting, at tage højde for når man skal have bygget en støttemur. Vi hjælper dig og er med dig hele vejen fra første step i processen, til det færdige resultat står snorlige.

Vi står naturligvis også til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, til valg af materialer, design og meget mere, hvis du ønsker sparring med en fagmand.

Ny støttemur lavet i store natursten i Slagelse

Få en pris på en ny støttemur

Skal du have lavet en flot støttemur? Så kontakt Hersing’s Anlæg allerede i dag og lad os hjælpe dig - i samråd med dig, finder vi den bedste løsning der opfylder de ønsker du har til den nye tilføjelse.

Ring allerede til os i dag på telefon 40 83 19 27, mail mm@hersingsanlaeg.dk eller via kontaktformularen for at høre mere eller for at indhente et tilbud. Vi kører for private og erhvervskunder i Holbæk, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Nykøbing Sjælland og omkringliggende områder på Vestsjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring som anlægsgartner og brolægger, og har gennem tiden opbygget mange forskellige støttemure til private og erhvervskunder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og det gælder både hvad angår vores håndværk og servicen - og derfor er du sikret et resultat i topkvalitet. 

Indhent et tilbud