Har du brug for en professionel og kvalitetsbevidst anlægsgartner til at designe eller vedligeholde haven? 

Hos Hersing’s Anlæg har vi +20 års erfaring med alle former for anlægsarbejde, og har derfor de rette kompetencer til at hjælp e med at skabe unikke og funktionelle haver. 
Vi hjælper til dagligt private og erhvervskunder rundt omkring i Kalundborg, Roskilde, Holbæk, Slagelse og omkringliggende områder på Sjælland - og kan med garanti også hjælpe dig. 

Har du brug for en anlægsgartner til at udføre næste projekt? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dig. Ring på telefon 40 83 19 27 og lad os tage en god snak. 

Alt indenfor anlægsarbejde

Vi kan være behjælpelige med alt inden for anlægsarbejde, det kan bl.a. være:

Der er ikke de opgaver indenfor anlægsarbejde som vi ikke kan udføre for dig. Med vores mange år på bagen, har vi kompetencerne til at forvandle dine udearealer til drømmehaven.

Vi hjælper med at vedligeholde din have 

Vi kan både sørge for beplantninger af blomster, buske og træer, beskæring, etablering af bede og meget mere. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan din have skal se ud. Når du vælger os som samarbejdspartnere til at få ordnet din have, er du sikret et professionelt samarbejde, hvor aftaler og deadlines bliver overholdt til tiden. 

Brug for en anlægsgartner? Ring i dag

Er du på udkig efter en kompetent anlægsgartner til at give dine udearealer nyt liv? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe med at skabe din drømmehave. Vi rådgiver og vejleder gerne om mulighed, planter, træer og andre materialer, så du får den bedste løsning.

Ring til os allerede i dag på telefon 40 83 19 27 eller send en mail til mmhersing@yahoo.com

Kontakt os og få et god tilbud

anlaegsgartner-kalundborg-roskilde-slagelse-holbaek-koebenhavn