Anlægsarbejde dækker en bred vifte af forskellige opgaver både indenfor det grå og det grønne område. Hos Hersing’s Anlæg er vi et team af faglærte anlægsgartnere, der udfører former for anlægsarbejde, særligt det grå anlægsarbejde. Vi er specialister i det grå arbejde og især inden for granit. 

Vi udfører blandt andet brolægning, flisebelægning, fliseterrasser og meget andet for både privatpersoner, erhvervsdrivende, andels-/ og boligforeninger samt det offentlige i store dele af Vestsjælland omkring Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Nykøbing Sjælland og omkringliggende områder. 

Specialister i det grå anlægsarbejde

Vi er specialister i granit, men arbejder stort set med hele paletten af forskellige stentyper, og har det rette mandskab og maskiner til at udføre det meste anlægsarbejde. 

Vi kan være behjælpelige med alt inden for anlægsarbejde, det kan bl.a. være:

Skal vi hjælpe dig med anlægsarbejdet?

Anlægsarbejde - Flisebelægning og støttemur lavet i Holbæk

Granit

Granit er et utroligt populært materiale, og med god grund. Denne stentype har mange forskellige anvendelsesmuligheder og besidder enorm styrke, hvilket gør den til det perfekte valg til diverse udendørs løsninger. Granit er utrolig modstandsdygtig og kan klare alle vejrforhold, samtidig med at stenens styrke giver den en utrolig lang levetid.  

Vi er specialister i granit, hvilket både dækker over udendørs belægning, opførelser af terrasser, indkørsler, gangstier og bed i haven, større mindre støttemure og meget mere. 

Støttemure 

En støttemur er en utrolig funktionel løsning der kan etableres for at forhindre skred fra jord eller sand. Muren kan også bygges for at skabe niveauforskelle i terrænet, f.eks. i kombination med en flot udendørs trappe

Støttemure kan laves i forskellige materialer og designs, som du kan læse mere om her

Opsætning af hegn

Med vores mange års erfaring som autoriseret anlægsgartner, kan vi opsætte stort set alle typer hegn, uanset om du ønsker et solidt eller mere let hegn.

Et hegn kan f.eks. bruges til at indhegne din grund eller give læ på terrassen og i haven. Vi kan opsætte og skaffe hegn i stort set alle materialer og designs. Læs meget mere om opsætning af hegn.

Gravearbejde og rørlægning 

Skal der nedgraves kloakrør eller andet, så klarer vi også både gravearbejde og rørlægning f.eks. i forbindelse af kloakarbejde, hvorefter tilslutningen vil ske via. en autoriseret kloakmester. Vi sørger naturligvis også for at dække udgravningen til igen, og lægge eventuelle fliser pænt på plads.

Anlægsarbejde - Faglærte anlægsgartnere på Sjælland

Få en fair og god pris på anlægsarbejde

Hos Hersing’s Anlæg værdsætter vi gennemsigtighed og ærlighed i vores tilbud på anlægsarbejde. Vi mener, at tillid er afgørende for et godt samarbejde og en god kundeoplevelse, og derfor lægger vi stor vægt på at levere præcise og fair priser til vores kunder. Når vi giver et tilbud på en opgave, kan du som kunde være sikre på, at prisen er hvad vi har aftalt - Der er ingen skjulte tillæg eller overraskende gebyrer.

Vi forpligter os til at levere kvalitetsarbejde inden for de aftalte rammer, og vores priser afspejler den værdi, vi tilføjer til hvert projekt. Vores tilbud er udarbejdet omhyggeligt og gennemgås grundigt for at sikre nøjagtighed og klarhed. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge og sikre på, at de får fuld værdi for deres investering.

Selv i tilfælde af merarbejde stræber vi stadig efter at opretholde gennemsigtigheden. Det kunne være i tilfælde af, at du ønsker vi laver andet arbejde end det anlægsarbejde, du har bestilt os til. Her vil du allerede, når vi giver dig et tilbud på hovedopgaven, være informeret omkring hvad timeprisen vil være ved merarbejde. Dette sikrer, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser, og at du som kunde kan træffe beslutninger med ro i maven.

Vi stræber efter at skabe langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid og professionalisme, og vores tilgang til prisfastsættelse er ingen undtagelse.

Skal du bruge en faglært anlægsgartner?

Er du på udkig efter en kompetent og erfaren anlægsgartner i Kalundborg eller omegn? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at komme i mål med det anlægsarbejde du skal have udført - uanset om det er lægning af fliser, beplantning eller noget helt andet. Vi rådgiver og vejleder gerne om dine muligheder og materialevalg, så du får det bedste resultat.

Ring til os allerede i dag på telefon 40 83 19 27 eller send en besked gennem kontaktformularen eller til vores mail mm@hersingsanlaeg.dk for at høre mere. 

Giv os et kald og hør mere

Opbygning af støttemur i Holbæk