Skal du have en udendørs trappe i haven, langs indkørslen, ved terrassen eller et helt fjerde sted? En udendørs trappe har selvfølgelig en vigtig funktion, at gøre det nemmere at komme fra A til B de steder hvor terrænet ikke er helt plan. Udover sikkerheden og funktionen, kan en udendørs trappe også være en rigtig flot tilføjelse til udearealerne. 

Hos Hersing’s Anlæg er vi specialister i flise- og brolægning bl.a. når det glæder fliseterrasser, indkørsler og etablering af større og mindre trapper i udearealerne. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor området og hjælper både privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige med kvalitetsløsninger der holder. 

Udendørs trapper i sten og fliser

Der findes et utal af muligheder, når der skal designes og findes materialer til en ny udendørs trappe. Vi kan lave trapper i fliser, brosten og stort set alle andre materialer, heriblandt:

  • Fliser
  • Trappesten
  • Brosten
  • Natursten
  • Sandsten
  • Og meget mere

Når man skal lave en ny udendørs trappe er det vigtigt at vælge det rette materiale, der sikrer en sikker og holdbar løsning. Ovennævnte materialer er alle gode valg der kan holde i mange år og både modstå regn, frost, sol og andre vejrforhold. De forskellige sten og fliser har også den fordel, at de er nemme at vedligeholde. 

Er du i tvivl om hvilke sten eller fliser du skal vælge, så hjælper vi gerne med professionel rådgivning og vejledning. Vi kan stå for hele opgaven, og er med dig fra starten af designfasen, til det endelige resultat står flot færdigt. Vi klarer naturligvis også anskaffelsen af de ønskede materialer mm. så du ikke behøver tænke på det. 

Få en god pris på en ny udendørs trappe i sten

Prisen på at få lavet en ny udendørs trappe vil naturligvis variere alt efter hvad der præcist skal laves. For at høre mere om priserne, eller for at få et tilbud er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Så snart vi ved mere om dine specifikke behov og ønsker til trappen, kan vi udarbejde et godt tilbud. 

Vi kan kontaktes på telefon 40 83 19 27, mail mm@hersingsanlaeg.dk eller via kontaktformularen på siden for at tage en snak om mulighederne. Sammen finder vi den bedste løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Vi kører for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Slagelse, Sorø, Ringsted og resten af Sjælland.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

udendoers trapper med sten sjaelland og kalundborg