Drømmer du om at forvandle din gårdhave eller baggård til et hyggeligt og funktionelt udeareal? Hos Hersing’s Anlæg specialiserer vi os i renovering af gårdhaver og baggårde, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Vi har mere end 20 års erfaringer med alle former for belægnings- og anlægsarbejde i alle størrelser.

Vi står for renovering af gårdhaver og baggårde til private kunder, erhvervskunder og det offentlige på Vestsjælland bl.a. i Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Sorø, Slagelse og omkringliggende områder.

Kontakt os

Professionelle løsninger til alle typer baggårde og gårdhaver

Når det kommer til renovering af gårdhaver og baggårde, er vores hold dedikeret til at levere professionelle løsninger fra start til slut. Vi tager højde for dine behov og ønsker i hele processen, og vores erfarne team af anlægsgartnere og brolæggere sikrer, at dit udeareal bliver et smukt og funktionelt rum, der passer perfekt til omgivelserne og din stil.

Vi er tilbyder en bred vifte af løsninger til dit udeareal:

Uanset om du vil forvandle din gårdhave og baggård med en komplet makeover eller blot nogle få ændringer, så er vi klar til at hjælpe dig. Renovering af udearealer kan gøre en kæmpe forskel, hvis potentialet bliver udnyttet og kvaliteten er i orden.

Få en hyggelig gårdhave og baggård

Vores skræddersyede løsninger på renovering af gårdhaver og baggårde sikrer, at dit udeareal får lige den atmosfære og stil du drømmer om. Der er mange muligheder inden for anlæg af gårdhaver og baggårde, som sikrer, at potentialet af udearealet bliver udnyttet optimalt.

Drømmer du om en gårdhave med fliser, så sørger vi for at kombinere et flot design med minimal vedligeholdelse. Vi bestræber os efter at levere et resultat, der kan skabe glæde mange år i fremtiden. Uanset om din baggård eller gårdhave skal fungere perfekt til afslapning eller være et socialt samlingspunkt, så har vi den rette løsning til dig. Med den rette indretning kan gårdhaver danne rammerne for fællesskab og gøre plads til såvel børn som voksne.

Selv en lille gårdhave eller baggård kan blive et imponerende udendørs rum. Her er vi specialister i at maksimere potentialet på små udearealer ved at lave en kreativ indretning og et flot design.Hersing’s Anlæg har kompetencerne til at forvandle ethvert udeareal til lige præcis det du drømmer om.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Lad os bringe liv i din gårdhave og baggård med en renovering. Hersing’s Anlæg er med dig hele vejen med både rådgivning og inspiration, og vi forpligter os til at levere kvalitetsarbejde inden for de aftalte rammer.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af gårdhaver og baggårde. Ring til os på telefon 40 83 19 27 eller send en mail til mm@hersingsanlaeg.dk. Vi kører ud til store dele af Sjælland nær Kalundborg, Holbæk, Ringsted, Roskilde og omkringliggende områder.