Skal du/I have lagt granit, beton, klinker eller skal du have udfører en anden form for belægningsarbejde, så er Hersing’s Anlæg det rette firma til opgaven. Som professionel anlægsgartner kan vi løse alle opgaver inden for anlægsarbejde og alle typer belægninger nær Kalundborg og på Resten af Vestsjælland. Se vores referencerliste og galleri.

​Vores store erfaring dækker blandt andet over vejrenovering, byrum, gårdmiljøer, torve, gader samt større privatopgaver. Uanset hvilken type opgave, du søger udført, har vi ekspertisen og mandskabet til at udføre opgaver, store som små.

Vi kan blandt andet udføre:

Belægninger med mange års erfaring

Hos Hersing's Anlæg har vi over 20 års erfaring med diverse belægninger for både private og erhverv. Der er derfor ingen opgaver der er for store eller for små til os. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for en kompetent brolægger til at udføre dit belægningsarbejde? Så kontakt os på telefon 40 83 19 27 eller e-mail mmhersing@yahoo.com for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent et tilbud