Skal du/I have lagt granit, beton, klinker, eller skal du have udført en anden form for belægningsarbejde? Så er Hersing’s Anlæg det rette firma til opgaven.

Når det kommer til at designe din have, er valget af belægning afgørende. Belægning har både en praktisk og æstetisk funktion, og det er vigtigt at vælge en løsning, der passer til dit hjem og dine behov.

Som professionel anlægsgartner kan vi løse alle opgaver inden for anlægsarbejde og alle typer belægninger nær Kalundborg, Holbæk, Roskilde og resten af Sjælland (med undtagelse af indre København). Vi har et stort udvalg af materialer i forskellige farver og designs, så du kan være sikker på at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Få belægning der holder

Hos Hersing's Anlæg har vi +20 års erfaring med forskellige typer af belægningsarbejde til forskellige projekter. Fælles for hver opgave er, at vi ikke går på kompromis med kvalitet hverken når det kommer til servicen, håndværket eller materialerne.

Med os som samarbejdspartner er du derfor garanteret et snorlige og holdbart resultat i topkvalitet. 

Kontakt os allerede i dag

Vi udfører belægning f.eks. til: 

​Vores store erfaring dækker blandt andet over vejrenovering, byrum, gårdmiljøer, torve, gader samt større privatopgaver. Uanset hvilken type opgave, du søger udført, har vi ekspertisen og mandskabet til at udføre opgaver, store som små.

Lad os hjælpe dig med belægningsarbejdet

Har du brug for en kompetent brolægger til at hjælpe dig i mål med det næste spændende projekt? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 83 19 27 eller mail mmhersing@yahoo.com og hør mere, eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi står også klar med professionel rådgivning og vejledning, og hjælper med at finde den bedste løsning. 

Vi ser frem til at høre fra dig.