Skal du have plantet nye træer eller buske i haven?

Så kan vi hos Hersing's Anlæg hjælpe dig med professionel beplantning af alt lige fra små buske til store træer. Ved enhver opgave søger vi for at plante træerne og buskene omhyggeligt i god muldjord, så vi på den måde sikrer os, at træer og buske er nemme at vande.
Derudover sikrer vi også, at jorden ikke er vandledende, da nyplantede buske og træer kræver ekstra opmærksomhed og pleje.

Vi står både for udgravning samt alt forarbejdet inden vi planter dine nye træer og buske.

Vi har mange års erfaring med at servicere boligselskaber, grundejerforeninger, kommuner og privat kunder med diverse større og mindre beplantningsopgaver, og står også klar til at hjælpe dig. 

Ønsker du at høre mere eller at få et uforpligtende tilbud, så ring til os allerede i dag og hør mere på telefon 40 83 19 27

Beplantning giver nyt liv til haven

Når du vælger at få plantet nye buske, blomster og træer i din have er det med til at skabe nyt liv i din have.
Hersing’s Anlæg kan være behjælpelige med alt fra plantning af hæk, til grupper af buske.

Det er kun din fantasi der sætter grænser for muligheden af beplantninger i din have, men du er altid velkommen til at tage os på med råd. Vi forlader ikke matriklen før at du er tilfreds med resultatet.

Når du bruger os som samarbejdspartner, er du sikret et professionelt resultat samt at opgaverne altid er ordnet til tiden.

Få et uforpligtende tilbud på beplantning

Ønsker du at få din have frisket op? Eller trænger bedene omkring din virksomhed til nogle planter? Så er du velkommen til at ringe til os, og så kan vi tage en snak om mulighederne for dig. Vi kører i Slagelse, Holbæk, Ringsted og resten af Vestsjælland.

Kontakte Hersing’s Anlæg på telefon 40 83 19 27 eller sende en mail til mm@hersingsanlaeg.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag

beplantning-kalundborg-holbaek-roskilde-sjaelland