Drømmer du om at få en smuk og indbydende have? Hos Hersing’s Anlæg hjælpe dig med nyanlæg af have og meget mere. Vi har mange års erfaring indenfor alle anlægsopgaver og har derfor de helt rette kompetencer til at hjælpe med at realisere dine ønsker til en nyanlagt have. 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på at få nyanlagt din have, så lad os tage en snak allerede i dag på telefon
40 83 19 27. Vi kører i Kalundborg, Holdbæk, Roskilde og resten af Sjælland (dog ikke indre København). 

Hvad kan nyanlæg af have indebære?

En nyanlagt have indebærer at man skaber en helt ny have fra grunden, og dette kan omfatte:

  • Afklaring af formål og ønsker for haven
  • Valg af stil og design
  • Udpegning af placering og størrelse
  • Planlægning af bede, stier, beplantning og belægning
  • Udførelse af jordarbejde, fjernelse af eventuelle forhindringer, opstilling af støttemure eller andre landskabelige elementer
  • Anlæg af stier, bede, beplantning og eventuelle vandmiljøer

Kontakt os allerede i dag

Havedesign tilpasset efter dine ønsker

Nyanlæg af have kan være en stor investering, men resultatet kan være en unik og personlig have, der passer til dig og din bolig. Vi vægter personlighed og kreativitet højt, derfor tilpasser vi altid vores designs efter dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en rolig og afslappet have med blomsterbede, eller en mere moderne have med en indbygget terrasse, dekorative elementer eller særlige funktioner, vil vi hjælpe med at realisere dine havedrømme. 

Hos Hersing’s Anlæg er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde. Vi benytter kun de bedste materialer og teknikker, så du kan være sikker på, at din nye have vil holde i mange år.

Vi hjælper dig med nyanlægning af haven

Vi er et team af professionelle anlægsgartnere der hjælper private og erhvervskunder med beplantning, anlægning af bede, opsætning af hegn, støttemure, belægning og meget mere. 

Vi ved, at en nyanlagt have kan være en stor beslutning, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele processen. Vores erfarne team af anlægsgartnere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at levere en have, samt rådgive og vejlede dig ved behov for dette. 

Lad Hersing’s Anlæg hjælpe dig med at transformere din have til en smuk oase. 
Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit nyanlæg af have på telefon 40 83 19 27 eller mail mmhersing@yahoo.com. Vi ser frem til at høre fra dig!