Drømmer du om at få en smuk og indbydende have? Hos Hersing’s Anlæg hjælpe dig med nyanlæg af have og meget mere. Vi har mange års erfaring indenfor alle anlægsopgaver og har derfor de helt rette kompetencer til at hjælpe med at realisere dine ønsker til en nyanlagt have. 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på at få nyanlagt din have, så lad os tage en snak allerede i dag på
telefon 40 83 19 27

Hvad kan nyanlæg af have indebære?

En nyanlagt have indebærer at man skaber en helt ny have fra grunden, og dette kan omfatte:

  • Afklaring af formål og ønsker for haven
  • Valg af stil og design
  • Udpegning af placering og størrelse
  • Planlægning af bede, stier, beplantning og belægning
  • Udførelse af jordarbejde, fjernelse af eventuelle forhindringer, opstilling af støttemure eller andre landskabelige elementer
  • Anlæg af stier, bede, beplantning og eventuelle vandmiljøer

nyanlaeg-af-have-anlaegsgartner-kalundborg-roskilde-nykoebing-holbaek-slagelse-koege

Specialdesignet havedesign

Nyanlæg af have kan være en stor investering, men som derimod give dig en helt unik og personlig have, der passer lige præcis til dig og din bolig. Det er derfor en investering, der udover at øge ejendomsværdien, også kan give dig en ny værdi i hverdagen. 

Vi vægter personlighed og kreativitet højt når der skal skabes nye haver, derfor tilpasser vi altid vores designs nøjagtig efter dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en rolig og afslappet have med blomsterbede, eller en mere moderne have med en indbygget terrasse, dekorative elementer eller særlige funktioner, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme. 

Hos Hersing’s Anlæg er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde. Vi benytter derfor kun de bedste materialer og teknikker, så du kan være sikker på, at få et resultat i topklasse.

Vi hjælper dig med nyanlægning af haven

Vi er et team af professionelle anlægsgartnere, der hjælper private og erhvervskunder med beplantning, opsætning af hegn, støttemure, belægning og meget mere. 

Vi ved, at en nyanlagt have kan være en stor beslutning, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele processen. Vores erfarne team af anlægsgartnere, har den helt rette ekspertise og erfaring der skal til, og står altid klar til at rådgive og vejlede dig ved behov for dette. 

Vi kører i Holdbæk, Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Sorø og resten af Vestsjælland for private og erhvervskunder, der ønsker at få skabt et flot og spændende udeareal. 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine havedrømme på telefon 40 83 19 27 eller mail mm@hersingsanlaeg.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig! 

Ring i dag for et godt tilbud