Hersing’s Anlæg gør alt i lægning af trapper.

Vi kan lægge trapper i mange sammenhænge, herunder i haver, til terrasser, for virksomheden og meget mere.

Trapper kan også være nyttige at anlægge, hvis der er behov for nem adgang til svært terræn. Det kan blandt andet lægges i parker eller andre grønne områder.

Det er vigtigt, at trapperne lægges på et stærkt fundament, så de bliver liggende – selv når der regner kraftigt.

Udendørs trappe i sten og fliser

En udendørs trappe kan være med til at forbinde ting i din have såsom din terrasse og have. Der er mange forskellige muligheder når det kommer til trapper i haven. Hos Hersing’s anlæg kan vi være med til at realisere dine drømme om en udendørs trappe i haven.

Vi lytter til dine drømme og ønsker, når vi skal anlægge din nye udendørs trappe. Vi laver nemlig alle former for udendørs trapper, så du kan få det lige som du havde forestillet dig.

Vi kan anlægge udendørs trapper for både private og virksomheder, så uanset hvad dit ønske måtte være, så kan stiller vi vores ekspertise til rådighed. Vi kan lave alt fra den klassiske betontrappe, flise trapper og trapper i rustikke sten mm.

Kontakt os allerede i dag

Få et godt tilbud på din udendørs trappe

Hvis du har en drøm om at din udendørs trappe skal skiftes, eller at du skal have lagt en helt ny trappe - så er du mere end velkommen til at ringe til os på 40 83 19 27 også tager vi en snak om dine muligheder for at, få den drømme trappe du ønsker.

Du er også velkommen til at smide en mail på mmhersing@yahoo.com også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi kører for private og erhverv i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Slagelse og omkringliggende områder på Sjælland. 

laegning-af-trappe-i-fliser