Står du og skal have lagt ny indkørsel? eller trænger du blot til at få renoveret din nuværende indkørsel? Hos Hersing’s Anlæg kan vi lægge nyt eller renovere din nuværende indkørsel, tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi garantere belægning af indkørsel af højeste kvalitet, og vi forlader ikke matriklen før du er tilfreds.

Mange års erfaring med belægning af indkørsler 

Hos Hersing’s anlæg har vi mange års erfaring med belægning af indkørsel. Du kan derfor altid tage os med på råd i forhold til hvad der passer bedst til dine behov. Vi kan udføre en masse forskellige løsninger når der kommer til anlæg af din indkørsel.

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem, bl.a. klinker, sandsten, belægningssten, fliser, løse belægninger m.m. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket materialer der kan anvendes til lægning af din indkørsel.

Dine sten skal vælges ud fra hvor meget slid, og sådan de kan tåle. Derfor er der stadigvæk mange der vælger klinker som deres foretrukne valg.

Da disse har en enorm god holdbarhed, de tåler det meste såsom højtryksspuling, salt, slid osv. De findes i et hav af farver og størrelser.

Vi udfører alt indenfor belægning

Vi har stor ekspertise inden for belægninger generelt, herunder kan du se hvilke slags belægninger vi kan være behjælpelige med:

Få et tilbud på en ny flot indkørsel 

Skal du have lagt ny indkørsel, og har du brug for en professionel vurdering for at finde den bedste løsning til din indkørsel?

Så ring til Hering’s Anlæg på 40 83 19 27 og få et uforpligtende tilbud på belægning af din indkørsel. Du er også velkommen til at sende en mail på mmhersing@yahoo.com også vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kører for private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Slagelse og omkringliggende områder på Sjælland. 

Kontakt os allerede i dag