Skal du have lavet en helt ny flot indkørsel? Så kan Hersing’s Anlæg hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring med alt flise- og brolægningsarbejde og vil med glæde også gerne hjælpe med at skabe en ny flot indkørsel hjemme hos dig. 

Indkørslen er en stor del af det førstehåndsindtryk gæster får, når de kommer på besøg. Udover at være flot, så er det også vigtigt at indkørslen er funktionel og giver nemt adgang til køretøjer. Indkørslen skal fungere som en praktisk og sikker adgangsvej til din ejendom for køretøjer som biler, cykler eller motorcykler, og gøre det lettere at komme til og fra dit hjem uden besvær med at finde parkering.

Skal vi lave din nye indkørsel?

Ny indkørsel i grå mix herregårdssten og kantsætning

Valg af sten og fliser til din nye indkørsel 

Når der skal etableres en ny indkørsel er der flere overvejelser at gøre, både i forhold til design og materialer. Mulighederne indenfor sten og fliser til indkørsler spænder fra bredt fra beton til grus, brosten eller fliser og valget afhænger af den ønskede stil, økonomi og vedligeholdelseskrav. 

Når der vælges materiale er det vigtigt at tage en belægning der passer til husets stil, og det udtryk du ønsker at skabe. Der er mange muligheder uanset om man ønsker et minimalistisk eller et mere romantisk udtryk. Det kan også være man ønsker at skabe et helt særligt mønster, eller at opbygge trapper langs indkørslen hvis den hælder.

Vi lægger de fleste sten og fliser 

Af materialer findes der mange forskellige muligheder at imellem, heriblandt:

  • Klinker
  • Sandsten
  • Belægningssten
  • Fliser
  • Granit 
  • Bosten
  • Chaussesten
  • Granit fliser
  • Og meget mere

Belægning i carport med grå herregårdssten

Hvad skal man overveje inden man laver en ny indkørsel?

Først og fremmest skal man overveje hvor stor indkørslen skal være, og hvordan den skal se ud. Skal der være plads til én eller flere biler? Er der en hældning eller er jorden plan?

Dernæst kan man overveje hvilke materialer der skal anvendes, og om de skal lægges i et bestemt mønster eller andet. Det kan også være, at man ønsker at få etableret en trappe, støttemur eller havesti i forlængelse med indkørslen?

Uanset hvilke ønsker du har, kan vi hjælpe med at skabe en flot og praktisk løsning til dig.

Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning og vejledning, omkring fordele og ulemper ved de forskellige materialer eller andet. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Få en god pris på en ny indkørsel

Prisen på at få lavet en ny indkørsel vil variere alt efter opgavens omfang. Nogle af de faktorer der påvirker prisen er antal kvadratmeter, valg af materialer og design.

For at få en konkret pris, eller et tilbud er du velkommen til at kontakte os uforpligtende for at høre mere. Så snart vi ved mere om dine specifikke behov og ønsker til indkørslen, kan vi udarbejde et godt tilbud. 

Gennemsigtighed i vores tilbud
- her får du ingen skjulte gebyrer 

Hos Hersing’s Anlæg værdsætter vi gennemsigtighed og ærlighed i vores tilbud på anlægsarbejde. Vi mener, at tillid er afgørende for et godt samarbejde og en god kundeoplevelse, derfor lægger vi stor vægt på at levere præcise og fair priser til vores kunder. Når vi giver et tilbud på en opgave, kan du som kunde være sikre på, at prisen er hvad vi har aftalt - Der er ingen skjulte tillæg eller overraskende gebyrer.

Selv i tilfælde af merarbejde stræber vi stadig efter at opretholde gennemsigtigheden. Det kan f.eks. være at du ønsker at vi laver mere end det bestilte arbejde, og her vil du allerede være informeret omkring timeprisen ved merarbejde. Dette sikrer, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser, og at du som kunde kan træffe beslutninger med ro i maven.

Vi stræber efter at skabe langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid og professionalisme, og vores tilgang til prisfastsættelse er ingen undtagelse.

Ny indkørsel i Kalundborg

Lad os hjælpe dig med etablering af ny indkørsel i Slagelse

Skal du have lavet en ny flot indkørsel til dit hjem? 

Så ring til Hersing’s Anlæg på 40 83 19 27 og få et uforpligtende tilbud på en ny flot indkørsel. Du er også velkommen til at sende en mail på mm@hersingsanlaeg.dk eller kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi kører i Slagelse, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Nykøbing Sjælland og omkringliggende områder på Vestsjælland - og lægger også gerne vejen forbi dig.

Ring til os og få en pris på en ny indkørsel