Søger du en professionel og kvalitetsbevidst brolægger omkring Holbæk, Kalundborg, SlagelseSorø, Ringsted, eller et andet sted på Vestsjælland? Så kan vi hos Hersing’s Anlæg hjælpe dig!

Vi tilbyder stabile og holdbare løsninger til både private og erhverv på hele Vestsjælland.
Ønsker du at få et godt tilbud allerede i dag, så ring til os på telefon 40 83 19 27 og lad os hjælpe dig med at komme i mål med projektet. 

Skal vi hjælpe dig med brolægning?

Brolægning til ny indkørsel

Vi udfører alt belægningsarbejde i topkvalitet 

Vi udfører både større og mindre opgaver og kan bl.a. være behjælpelige med omlægning og anlæg af din have, etablering af bede, gangstier, belægningterrasse eller i indkørsel og meget mere. 

Vi lægger stort set alle materialer, heriblandt:

  • Sandsten
  • Granit
  • Granitfliser
  • Brosten
  • Chaussesten
  • Pigsten
  • Og meget mere

Uanset hvilken opgave du skal have lave, står vi klar med professionel rådgivning og vejledning omkring de forskellige muligheder, materialer og meget mere, så du får det bedste resultat.

Hvad koster brolægning?

Prisen på at få udført brolægning afhænger af hvad der præcis skal udføres, og alt efter omfanget af opgaven. Når vi ved mere om projektet, kan vi udarbejde et konkret tilbud på det arbejde der skal udføres.

Med Hersing’s Anlæg som samarbejdspartner, kan du regne med at få en fair pris. Det betyder at der ikke er nogle skjulte gebyrer og tillæg, der pludselig kommer som en ubehagelig overraskelse. 

I tilfælde af merarbejde, vil vi altid gøre vores bedste for at opretholde gennemsigtigheden så godt som muligt. Det kan f.eks. være at du også ønsker at vi skal udføre en anden opgave i samme omgang, og her vil du informeres omkring priserne og den timepris der vil være ved merarbejde.  

Vi stræber efter at skabe langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid og professionalisme, og vores tilgang til prisfastsættelse er ingen undtagelse.

Brolægger med +20 års erfaring 

Vi har over 20 års erfaring fra branchen og derfor er du sikret en kompetent, struktureret og erfaren brolægger, når du vælger os som din samarbejdspartner. Du får et veludført arbejde af højeste kvalitet, der holder. 

Det er vigtigt for os at give vores kunder en god og professionel oplevelse, og derfor har vi fokus på at skabe en god og transparent dialog. Vi tager også en snak med dig, for at få et godt indblik i hvad dine ønsker er, og på samme tid at kunne give den bedste rådgivning, så vi ender med at få det helt rigtige design. 

Brug for en professionel brolægger i Holbæk?

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på næste opgave? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 83 19 27 og lad os tage en snak. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til vores mail mm@hersingsanlaeg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe med at realisere dine ønsker. 

Kontakt os og få et godt tilbud

brolaegger-roskilde-slagelse-kalundborg-soroe-koege-nykoebing