Søger du en professionel og kvalitetsbevidst brolægger omkring Sorø, Slagelse, Ringsted, Roskilde, Holbæk, Sorø,  Kalundborg eller et andet sted på Vestsjælland? Så kan vi hos Hersing’s Anlæg hjælpe dig!

Vi tilbyder stabile og holdbare løsninger til både private og erhverv på hele Sjælland.
Ønsker du at få et godt tilbud allerede i dag, så ring til os på telefon 40 83 19 27 og lad os hjælpe dig med at komme i mål med projektet. 

Vi udfører alt belægningsarbejde

Vi udfører både større og mindre opgaver og kan bl.a. være behjælpelige med omlægning og anlæg af din have, etablering af bede, gangstier, belægningterrasse eller i indkørsel og meget mere. 

Vi lægger stort set alle materialer, heriblandt:

  • Sandsten
  • Granit
  • Granitfliser
  • Brosten
  • Chaussesten
  • Pigsten
  • Og meget mere

Uanset hvilken opgave du skal have lave, står vi klar med professionel rådgivning og vejledning omkring de forskellige muligheder, materialer og meget mere, så du får det bedste resultat.

Kontakt os og få et godt tilbud

Brolægger med +20 års erfaring 

Vi har over 20 års erfaring fra branchen og derfor er du sikret en kompetent, struktureret og erfaren brolægger, når du vælger os som din samarbejdspartner. Du får et veludført arbejde af højeste kvalitet, der holder. 

Det er vigtigt for os at give vores kunder en god og professionel oplevelse, og derfor har vi fokus på at skabe en god og transparent dialog. Vi tager også en snak med dig, for at få et godt indblik i hvad dine ønsker er, og på samme tid at kunne give den bedste rådgivning, så vi ender med at få det helt rigtige design. 

Brug for en professionel brolægger? Ring i dag

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på næste opgave? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 83 19 27 og lad os tage en snak. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til vores mail mm@hersingsanlaeg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe med at realisere dine ønsker. 

brolaegger-roskilde-slagelse-kalundborg-soroe-koege-nykoebing