Søger du en kompetent og erfaren entreprenør i Kalundborg, Holbæk, Slagelse eller et andet sted på Sjælland?

Hos Hersing's Anlæg er vi specialister i diverse typer af anlægs- og entreprenøropgaver - vi har de rette maskiner og et dygtigt mandskab med de helt rigtige kompetencer, der med glæde står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. 

Vi udfører forskelligt gravearbejde og andre entreprenøropgaver for private og erhvervskunder rundt omkring i Karlslunde, Holbæk, Roskilde og på resten af Sjælland (med undtagelse af København). 

Har du brug for et godt tilbud, så ring til os allerede i dag på 40 83 19 27 og hør mere. 

Vi har altid kunden i fokus når entreprenørarbejdet udføres

Benytter du dig af Hersing's Anlæg som entreprenørfirma, vil du altid blive mødt af kompetente medarbejdere der altid yder sit bedste for at levere en service og et resultat i topklasse. Vi sætter en ære i at alt vores arbejde er udført korrekt og at kvaliteten er i top, så du får et holdbart resultat. 

Ved enhver opgave har vi altid kunden i centrum, og derfor sætter vi en dyd i at have gode og transparente samtaler, hvor vi kan forventningsafstemme, så vi på den måde, sikrer at det færdige resultat afspejler dine ønsker. 

Kontakt os og hør mere

Som entreprenørfirma udfører vi bl.a.:

Ring i dag hvis du har brug for en professionel entreprenør

Hvis du har brug for et professionelt entreprenørfirma til at klare næste opgave, så tag fat i os allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere på telefon 40 83 19 27 eller ved at sende en mail til mmhersing@yahoo.com eller via kontaktformularen på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!